Over mij

52112554035_b37b2f9e49_o

Hallo!

Mijn naam is Gert van der Stelt.

De afgelopen jaren heb ik op allerlei plekken gewerkt, gereisd en gestudeerd. Ik woonde een tijdje in Nicaragua, Nepal en Nieuw-Zeeland, maar ben inmiddels alweer even terug in Nederland. Ik heb gedurende mijn onderwijscarrière gewerkt bij verschillende middelbare- en hogescholen, en was ontwikkelaar bij een nascholingsbedrijf voor docenten. Hiernaast ben ik altijd actief geweest als vrijwilliger bij lokale organisaties, en heb ik ervaring opgedaan bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers.

Sinds 2021 ben ik bij Fontys Pulsed coördinator van de minor EmbraceTEC, leerlijneigenaar van de Personal & Professional Identity leerlijn én faciliteer ik bij de onderwijsontwikkeling van andere docenten.

Deze site dient als een soort uitgebreid Curriculum Vitae. Heb je na het bekijken van de site nog vragen? Neem dan contact met me op!

Tot snel!

Communicatief

Ik werk goed in teamverband en onderhoud een sterke band met studenten, collega's en stakeholders.

Positief

Ik leg de nadruk op een positieve aanpak. Ik vind het belangrijk om samen te ontdekken waar iemand juist wél goed in is.

Creatief

Ik vind het van belang dat iedereen zijn of haar creativiteit kwijt kan; zowel binnen als buiten de klas of werkplek.

Reflectief

Ik ben altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik daag mezelf graag uit, ben leergierig en reflecteer op de feedback die ik krijg.

Energiek

Uitdagende opdrachten en een werkplek geven me veel energie! Deze probeer ik vervolgens terug te geven aan de mensen om me heen.

Sportief

Mijn week is flink gevuld met sporten. Ik klim, surf, squash, doe aan yoga en mountainbike graag. Ik probeer mijn studenten dan ook altijd actief te krijgen!

Wat nog meer?

Een van mijn grootste hobby's is lezen. Daarnaast werk ik graag met hout en ben ik als de zon schijnt bijna altijd buiten te vinden.

Toekomst

Ik wil mezelf uit blijven dagen op werk- en privé gebied. Ik hoop dat mijn (werk)leven heerlijk divers en enerverend blijft zijn.